Valmistaudu Jeesukselle.

Mitä sinulle kuuluu? Kuinka sinä voit? Jumalaa kiinnostaa sinun olotilasi, sinun tunteesi ja koko elämäsi! Hän haluaa olla läsnä arjessasi. Otatko Hänet huomioon? Oletko Hänelle läsnä?

Kun morsian valmistelee häitä, hän ensisijaisesti haluaa kaikessa miellyttää rakastaan, sulhastaan.

2. Kor 11:2 Sillä minä kiivailen teidän puolestanne Jumalan kiivaudella; minähän olen kihlannut teidät miehelle, yhdelle ainoalle, asettaakseni Kristuksen eteen puhtaan neitsyen. 

Olemme siis kihlatut Jeesukselle ja korkein kutsumuksemme ja tärkein tehtävämme on olla morsian Kuninkaallemme. Haluammehan valmistautua Hänelle. Kaikki muu olkoon sen rinnalla toisarvoista! 

Tietenkin uskon ja haluan toimia niin, että Jeesuksen antama lähetyskäsky tulee tehdyksi kohdallani. Jeesuksen sovitustyö ei saa jäädä turhaksi, vaan taivas tulee tulemaan täyteen palastetuista Jumalan omista. Tietenkin uskon ja odotan, että Jeesus tulee lupauksensa mukaan pilvissä meitä vastaan ja tempaa meidät mukaansa yläilmoihin ja niin saamme aina olla Herran kanssa. Ja koska uskon, mitä Jeesus itse sanoi, on minun maanpäällisen elämäni aikana valmistauduttava olemaan Jeesukselle mieluisa morsian. Tuli Hän sitten pilvissä tai ei minun elinaikanani, on minun elämäni kuitenkin vain lyhyt silmänräpäys iankaikkisuuteen verrattuna. 

Ja kuinka palavasti Sulhanen haluaakaan tutustua morsiammeensa! Hän haluaa olla läsnä ja oppia tuntemaan meidät sydämeltä sydämelle. Jeesus sanoo että Hän tuntee omansa ja Hänen omansa tuntevat Hänet. Joh.10.14

Apostolien teot 1:7-11 Hän sanoi heille: "Ei ole teidän asianne tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa voimalla on asettanut, vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka." Kun hän oli tämän sanonut, kohotettiin hänet ylös heidän nähtensä, ja pilvi vei hänet pois heidän näkyvistään. Ja kun he katselivat taivaalle hänen mennessään, niin katso, heidän tykönänsä seisoi kaksi miestä valkeissa vaatteissa; ja nämä sanoivat: "Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän." 

Nyt kerron teille unen, jonka näin jo 26.10.2016. Oikeastaan se oli nukutettuna nähty näky 
Tämä uni on tullut uudelleen elävästi mieleeni tänä syksynä. Mielestäni tämä on nyt alkanut toteutua  sekä luonnollisessa, että hengellisessä maailmassa. Pyhä Henki avatkoon jokaiselle tämän näyn ja tehköön Raamatun sanan eläväksi tämän kautta. Profetian henki on todistus Jeesuksesta. Pidä Jumalan sana ja Jeesuksen sovitustyö aina lähtökohtana kaikelle profetioiden tutkimiselle. Kiitos Jeesus, että olet Pyhän Hengen kautta jokaisessa uudestisyntyneessä ja annat ilmestyksen ja viisauden Hengen antaa ymmärrystä ja lohdutusta tämän näyn kautta.

Olin hengessä yöllä unessa ja näin Kristuksen morsiamen. Hän oli suunnattoman kaunis ja hänen valkoinen pukunsa hohti valoa  ja kimalteli helmiäistä, valkoista ja hieman hopeaa. Morsian seisoi ikäänkuin esiintymislavalla. En voinut erottaa yksityiskohtia silmillä, koska morsian loisti kirkkautta. "Senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä" (Joh 1:14). Jeesus oli pukenut morsiamensa omaan kirkkauteensa. Morsian oli myös täynnä armoa ja totuutta. Kun katselin morsianta, minut valtasi pyhä Jumalan pelko. Syvä kunnioitus ja pyhyyden läsnäolo täytti olemukseni.

Tiesin olevani itse mukana tuossa  joukossa, jota morsian kuvasi. Mutta koin, että nyt, tänä päivänä, en vielä ole tuossa tilanteessa. Tarvitsen Karitsan veren voimaa lähestyessäni sitä hetkeä, kun lopunajan kirkkaus puetaan morsiamen ylle. Minun on valmistauduttava, Jeesusta katselemalla muututtava, jotta voin kantaa Hänen kirkkauttaan. Minulle tuli heti halu mennä kasvoilleni maahan Herran eteen huutamaan Hänen puoleensa ja antautumaan jälleen kerran kokonaan Herralle. Koin, että olimme vielä kaukana tuosta kirkkauden voimasta. Morsiamesta huokui pyhyys ja auktoriteetti. Hän oli suorastaan pelottava näky ollen samalla täynnä laupeutta.

Katsellessani tuota morsiamen ihanuutta koin hengessäni koko ajan syvää rauhaa ja lohdutusta. Jeesuksen rakkaus valtasi minut. Hän vakuutti sielulleni: Minä olen Herra, sinun pyhittäjäsi. Kaiken suoritettuanne pysytte pystyssä, koska Minä olen teidän kanssanne maailman loppuun asti. En vaadi mitään omia suorituksia: se on täytetty. Haluan vain omani kokonaan itselleni, antautumaan minulle ja te tulette voittamaan Karitsan veren ja todistuksenne sanan kautta.

Sitten näin morsiamen vasemmalle puolelle tulevan tumman hahmon. Hän oli myöskin nainen, mutta puettu mustiin hörhelöihin ja likaisiin mustiin kankaisiin. Tämä nainen halusi olla myös morsian.Hän oli meikannut itsensä räikeasti ja laittanut itseensä symboleja ja koruja ja mustan hunnunkin. Hän toi itsensä julkeasti ja viettelevästi esille.

En olisi halunnut katsella häntä ja ajattelin, että saastuisin, jos kuuntelisin hänen puhettaan. Minut valtasi inho ja ällötys. Voin hengessäni pahoin. Tämä väärä morsian halusi itselleen sen lavan tai korokkeen, jolla Kristuksen pyhä morsian seisoi. Hän alkoi ilvehtiä ja pitää jotain omaa esitystään.
Ymmärsin; tämä on antikristuksen hengessä nouseva ja ihmisten omassa ylpeydessään pystyttämä "morsian". Tuo kontrollin kautta vaikuttava ja omavanhurskauden pukuun pukeutunut joukko haluaa syrjäyttää Jeesukseen rakastuneen morsiamen.

Hämmästyksekseni koin, että tämä väärä morsian uskalsi pilkata ja halveksia Karitsan morsianta ja olin suorastaan kauhuissani, kun tämä mustiin pukeutunut ylpeä olento hyökkäsi kristuksen morsianta vastaan. Olin kauhuissani, koska ymmärsin, että nämä olivat ihmisiä, luotuja ja kuolevaisia kuten minäkin. Miten he uskaltavat käydä vastustamaan Kuningasten kuninkaan silmäterää ja sitä kirkkautta, joka on Pyhän morsiamen yllä!

Ajattelin: ihmisparat, alkää liikahtako, älkää koskeko Herran voideltuun! Rukoilin heidän puolestaan,
mutta he hyökkäsivät. Epäpyhä morsian ojensi kätensä tarttuakseen kirkkauden morsiameen ja aikoi vahingottaa häntä. Sillä hetkellä, silmänräpäyksessä taivaasta tuli Herran miekka kuin salama ja lävisti tuon mustan olennon.

Häpeissään ja haavoittuneena väärä morsian hoippui alas lavalta. Lyhyt hetki parrasvaloissa oli ikuisesti ohitse. Hänen tuomionsa olisi ikuinen ero elävästä Jumalasta.

Iloitsin Kristuksen morsiamesta! Ajattelin: tämä kirkkaus on minun Jeesuksen veren kautta! Saan olla valmistautumassa ja valmistaa Herralle morsiamen vailla tahraa ja ryppyä. Saan olla pukeutunut Jeesuksen vanhurskauteen ja olen Hänelle korvaamattoman rakas!

Minut herätettiin. On aika nukkuvien herätä ja laittaa lamput kuntoon, Ylkä tulee! Se on riemun sanoma, se on voiton sanoma! Jeesus tulee! Morsian valmistautuu häihin. Miten ihmeellistä aikaa elämmekään! Kaiken pimeän maailman ajan keskellä saamme elää toisenlaista aikaa: Jumalan valtakunnan aamun sarastusta!

Siksi sain nettisivustollemmekin uuden nimen. Kuulin sen hengessä selvästi pari viikkoa sitten sunnuntaiaamuna.

Valmistaudu Jeesukselle!




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polviltasi minä sinut nostin, Suomi.

Kuiva maa paranee