Näky Kuninkaan salissa.

Näky Kuninkaan salissa.

Syksyinen virtuaali halaus sinulle Jumalan silmäterä!

   Jälleen henkilö määriä suositellaan rajoittamaan kokoontumisissa  ja lähikontaktia neuvotaan välttämään...mutta mikään ei estä Pyhän Hengen tuulta puhaltamasta missä ikinä Hän tahtoo! Missä kaksi tai kolme on koolla Jeesuksen nimessä, siellä Hän on itse heidän kanssaan läsnä ! Ja yksinäisyydessä Hän asuu meidän kanssamme. Lisäksi voimme soittaa ystäville, voimme käyttää nykytekniikkaa tapaamisiimme  ja vahvistaa toisiamme  joka päivä Jumalan sanan ja Pyhän hengen voiman kautta. Älä jää ilman rohkaisua, yhteyttä ja yhteistä rukousta . On aika verkostoitua ja säilyttää Hengen yhteys . Yksinäisen kimppuun on helpompi hyökätä mutta yhdessä toisiamme tukien pysymme pystyssä.

Olen varma , että samoin kuin Jeesus syntyi salassa vaatimattomassa paikassa , myös lopunajan  sukovien jäännös nousee vahvaksi armeijaksi salassa, vaikeissa olosuhteissa ja ihmisten tietämättä. Kaikki tapahtuu Jumalan tarkoin valmistamalla tavalla.  Siksi silloin ,kun synkistää ja ahdistaa niin aletaan ylistämään ,sillä Jeesus hallitsee kaikkea. Hän on Herra myrskyjen yläpuolella ja sinne yläpuolelle Isä on asettnut myös meidät.

Kaikki Jumalan lapset on kutsuttu ylistämään. Sinun ei tarvitse olla laulaja, soittaja tai tansija, mutta olet varmasti ylistäjä. Koko elämäsi on Isän Jumalan ylistystä ja Jeesuksen tuntemisen tuoksun levittämistä. Nosta sydämesi ylistys Herralle, joka omalla verellään sinut ostanut omakseen.

 Haluan jakaa näyn rohkaisuksi, kehoitukseksi ja lohdutukseksi.

 

Näky ylistyksen aikana 01.11.20  Wof   (ennen Jaakon saarnaa)

Rohkaisuksi kaikille mennä rohkeasti eteenpäin Jumalan tyttärien ja poikien uuden ajan ylistyksessä ja riemussa.

Punainen matto on levitetty:

Näin kaksi valtavan kokoista enkeliä asettuvan eteen molemmille puolille salia. Enkeleillä oli sofaarit tai torvet ja he valmistautuivat puhaltamaan niihin oikealla hetkellä. Olin siinä kirkko salissa, mutta toisaalta näin , että olimme paljon suuremmassa salissa korkeiden kaariholvien alla. Tuoleja tai yleisöä ei hengessä näkemässäni todellisuudessa ollut. Koin , että enkeljoukot olivat tulossa katsomaan tapahtumia. Edessä oli kolmen portaan korkuinen lava ja lavalla kirkas olento istumassa valtaistuimella .Tunsin Isän istuvan siinä edessämme.

Sitten valtava mattorulla alkoi rullautua auki alkaen valtaistuimesta. Matto kaunis, painava ja punainen, sellainen hieno, joka levitetään kuninkaallisten tai presidenttien eteen valtionvierailuilla. Punainen matto levitettiin keskelle salia aina takaosassa olevalle ovelle asti. Ilmassa oli pyhää odotusta.

-         Niin ajattelin , näin se on , meidän ylistyksemme rakentaa kuningasten kuninkaalle tien tulla, ylistyksemme keskelle Hän tulee valtasuuruudessaan. Ylistyksemme on punainen matto, joka levitetään kunnian osoitukseksi Jeesukselle. Hän tulee rakkaidensa ylistyksen keskelle.

Pyhä Henki vastasi ajatukseeni: Kyllä totta, ylistyksenne todellakin valmistaa tien Kuninkaalle, mutta nyt ei odoteta ainoastaan Kuningasta vaan erästä toista. Koko luomakunta huokaa , koko maailma ja henkimaailma odottaa. Sieltä hän tulee: Kuninkaan tytär, Kristuksen morsian. Pian hän tulee esiin, astuu uuden aikakauden ovesta sisään. Häntä varten Kuningas on levittänyt punaisen maton. Jeesus on verellään avannut tien tulla kaikkeinpyhimpään valtaistuimen eteen. Jeesus antaa oman kunniansa niille, jotka Hän on verellään itselleen ostanut. Uskalla siis rohkeasti astua punaiselle matolle ,sillä Hänen rinnallaan on sinun paikkasi!

Sinulle Isä on levittänyt kunnioituksensa punaisen maton. Miksi? Hän kunnioittaa uskoa . Sinun uskosi on koetuksissa todettu kallisarvoisemmaksi , kuin katoava kulta. Siksi taivaan kulta lattialle  levitetään vielä Isän mielisuosion ja kunnioituksen matto joka on maksettu Jeesuksen kalliilla verellä sinua varten. Astu rohkeasti tyttärenä ja poikana punaiselle matolle.

Ajattelin morsiamen astuvan esiin arvokkaasti ja astelevan matolla hitaasti ja hillitysti. Kun hän tuli ovesta, hän ei tullut yksin. Ei tietenkään. Jeesus tuli hänen rinnallaan. Jeesus on kanssamme joka hetki! He eivät astelleet arvokkaasti, vaan alkoivat hyppiä riemusta, tassia hurjasti ympäri toistensa kanssa. Se oli villi tanssi!

He olivat sekaisin onnesta kuin rakastuneet ja juhlivat riemuvoittoa.

Katselin ihmeissäni , he tanssivat punaisella matolla, se oli heidän osansa, heidän paikkansa, heidän rakkautensa juhla.

Jeesus sinun rinnallasi on minun osani!!!

(mistä tiedän näkeväni hengessä, etten kuvittele itse…no tästä, tällaista en itse pysty kuvittelemaan, ei tulisi mieleenkään moinen juhlinta siinä arvokkaassa, pyhimmässä.)

Pyhä Henki alkoi puhua näkemästäni.

Ylistys on ollut tien avaamista Jeesukselle ja tulee olemaan sitäkin myös jatkossa. Mutta on tullut uusi aikakausi, jolloin ylistys muuttuu. Ylistyksenne tulee olemaan lapseuden riemua ja Jeesukseen rakastuneiden voiton juhlaa.

Ei missään tapauksessa seurakunnan keskellä enää alemmuudentuntoista itsensä ripittämistä, sellaisten laulujen paikka ei ole valtaistuin salissa.

On aika ottaa paikkansa kuninkaan lapsena. On aika astua punaiselle matolle Jeesuksen rinnalle, aika samaistua Jeesukseen. Jos olet yhtäläisessä kärsimyksessä ja vainossa Jeesuksen kanssa, niin olet myös yhtäläisessä ylösnousemus voimassa ja voiton riemussa! Yhdessä kärsitte halveksuntaa, mutta myös yhdessä iloitsette kunniasta. Isä kunnioittaa niitä, jotka etsivät Hänen kasvojaan ja rakastavat kuninkaan Poikaa.

On aika vapauttaa morsiamen ylistys! Lapseuden riemu ja rakkauden tuli tanssi.

Punainen matto on levitetty sinua varten!


Sinut on asetettu taivaallisiisn . Lue Efesolaiskirje. 

Jokainen askeleesi ja sanasi olkoon siunattu!

Turun "tukikohdasta" : Anne


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polviltasi minä sinut nostin, Suomi.

Valmistaudu Jeesukselle.

Kuiva maa paranee