Jeesus on Hyvä Paimen


Shalom tervehdys Jeesuksen rakkaille!

Koin tänä aamuna että nyt on tärkeä hetki neuvoa Jeesukseen uskovia tarkailemaan, mitä he kuulevat, näkevät ja lukevat.Tänä vaikeana aikana, kun kirkot ja seurakunnat ovat kiinni pandemian vuoksi , nousee esiin monenlaista opettajaa ja profetiaa.  Olen ehdottomasti sitä mieltä, että profeetalinen sana on entistäkin välttämättömämpi juuri tälläisinä aikoina. Meidän on oltava, ei tämän päivän, vaan ylihuomisen tasalla, jotta olemme vihollista kaksi askelta edellä. Raamattu sanoo meille, että :profetoimista älkää halveksuko.Mutta koetelkaa kaikki ja pitäkää se mikä on hyvää.1.Tes 5:20
Kaikki tulee koetella tietenkin Jumalan sanalla. Tarkeää on myös huomioida , millä motiivilla profetia on annettu. Kaiken hengellisen työn ja palvelemisen motiivina tulee olla pyyteetön rakkaus. Profetian henki on Jeesuksen Henki ja Jeesus rakastaa morsiusseurakuntaansa. Terve profetian sana sisätää aina ulospääsyn silloinkin, kun sävy on varoittava tai kääntymykseen kehoittava. Pyhä Henki osoittaa aina Jeesukseen, meidän sovittajaamme ja pelastajaamme.

Pyhä Henki puhui suoraan henkeeni kesken arkisten askareitteni järisyttävän totuuden viime perjantaina: Jos joku asettuu paimenen asemaan sinun elämässäsi, hänen tulee rakastaa sinua niin paljon , että on valmis kuolemaan puolestasi. Silloin hän on hyvä, Jumalan mielen mukainen paimen.
Hätkähdin tälläistä puhetta. Käänsin asian toisin päin: jos minut on asetettu paimeneksi jonkun ihmisen elämään, minun pitäisi rakastaa tuota ihmistä niin paljon, että olisin valmis kuolemaan hänen puolestaan. Mahdoton vaatimus , ajattelin. Ei minussa ole sellaista rakkautta ja tuskin kenessäkään ihmisessä on. Jeesus on hyvä paimen, Hän antoi henkensä minun edestäni.
Pyhä Henki vaikutti tyytyväiseltä: viesti oli mennyt perille.
Ei ihmisessa itsessään ole sellaista rakkautta, jota paimenen tehtävä edellyttää. Sama koskee kaikkia palvelulahjoja ja armoituksia, joita Jeesus antaa lahjaksi seurakunnan rakentamiseksi.
Ei heillä ole uhrautuvaa rakkautta itsessään. Ei minullakaan ole.
Paimenien (ja kaikkien) tulee tiedostaa olevansa tarvitsevia yli- Paimenen edessä.
Heidän on saatava kokea Jeesuksen rakkautta itseään kohtaan voidakseen antaa sitä eteenpäin Jumalan rakkaille lapsille. Rakkaus on vuodatettu Pyhän Hengen kautta, mutta Pyhän Hengen tulee saada levätä meidän yllämme. Meidän tulee kyllästyä Pyhällä Hengellä, kuin uppotukki on kyllästynyt vedellä. Ei se pinnalla enää pysy. Umpirakastunut Jeesukseen vuotaa ylitse.
Pyhä Henki sanoi , että  "Jeesuksen kutsumat palvelulahjat rukoilevat, etsivät , janoavat Herran edessä ja viettävät tuntikausia täyttyäkseen Jeesuksen rakkaudella. He rukoilevat särkyneellä , nöyrällä hengellä Isän edessä, jotta näkisivät Jumalan lapset Isänsä silmin, rakkauden silmin. Vain sellaiset paimenet saavat ohjata minun rakkaitani. Ilman Pyhän Hengen tuoretta läsnäoloa he alkavat käyttäytyä palkkalaisen tavoin, etsimään omaa etuaan. Siksi tarkista motiivi puhujan takana. Tutki hedelmät profeetan elämässä. Silloin voit erottaa hyvän pahasta  ja pitää sen, mikä kasvattaa juuresi  Isän rakkauteen"
Tänä aamuna sain henkeeni sanan:Älä ole huolissasi, minun lampaani kuulevat minun ääneni. He tunnistavat minun ääneni rakkaudestani ja vierasta he eivät seuraa.He eivät kuuntele enää vieraita.

 Älä siis kuuntele ahdistavia, pelottavia ja tuomitsevia puheita. Kun Isä nuhtelee, Hän osoittaa aina tien armoon. Ja jos et jotakin profetiaa ymmärrä, jätä se omaan arvoonsa. Pyhä Henki kyllä antaa sinulle sen ohjauksen , mitä tarvitset,kunhan vietät aikaa kuunnellen Paimenen ääntä. Usein Paimen käyttää myös voideltuja paimenia, sitä vartenhan Jeesus antaa lahjaksi ihmisiä, palvelulahjoja seurakunnalle.Nyt  Jeesus etsii sydämensä mukaisia paimenia, äitejä ja isiä jotka ovat ensin itse viipyneet rakkauden tulessa. Nyt on aika valmistautua, sadonkorjuu on alkanut jo.Herra antaa sateensa ja kasvit joka miehen ja naisen pellolle. Kylvä, saat niittää! Tulee nopea sato.
 Älä hukkaa kallisarvoista aikaa jonnin joutavuuksiin. Tee elämästäsi lepopaikka Herran Hengelle.
 Hengessäsi sinä kuulet Paimenen äänen. Hänen äänensä ei ole tuomitseva, ei ahdistava ,ei vaativa.
Laudikean seurakunnalle Jeesus sanoi:minä seison ovella ja kolkutan, jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, minä tulen sisälle ja aterioin hänen kanssaan. Ilm.3:20
Nyt kun olemme kodeissamme, suljettuna ,eristäytyneenä valtion käskystä, niin olen varma:Jeesus kolkuttaa Suomalaisten oville! Nyt on Pääsiäinen. Ja sinä olet tusvassa sisällä, karitsan veren leima on sinun elämäsi yllä. Sinun pääsiäis Karitsasi ei ole kuollut, vaan ylösnoussut! Sinun Pelastajasi haluaa tulla ja aterioida kanssasi, viipyä luonasi , asua kanssasi ja täyttää sinut öljyllä lopunaikaa varten. Siellä salassa parantava öljy vuotaa sielun haavoihin ja vieraat ikeet murtuvat voitelun painosta.Jeesus myös parantaa kaikki fyysiset sairautesi , Hän kantoi ne ristillä puolestasi, aivan kuten syntisikin.
Nyt on sydänten tutkimisen aika, Jeesuksella on viskain kädessään  Joh 3:17, annetaan ruumenien lentää pois elämästämme.Herralle kelpaava uhri on nöyrä henki Hänen edessään, antautunut elämä puhdistuu rakkauden tulessa. Kun kesä koittaa, meillä on voimallinen armeija sankareita Suomessa!
Kuin Gideonin sankarit, rakkauden tulta saviruukuissa!
  Yli ymmärryksen käyvä rauha olkoon ylläsi!
                            
Rakkaudella : Anne

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polviltasi minä sinut nostin, Suomi.

Valmistaudu Jeesukselle.

Kuiva maa paranee