Korkeimman suojassa



Elämme poikkeusoloissa. Ei se varoittamatta tullut, ei ilman ennakkoilmoitusta. Viimeisen kolmen vuoden aikana taivaallinen Isäni on kerta toisensa jälkeen puhunut henkeeni sanansa , näkyjen ja unien, profetioiden ja sisäisen todistuksen kautta:myrsky tulee, aika vaihtuu, kaikkea ravistellaan, seurakunta puhdistetaan jne. En väitä , että Isä on puhunut vain minulle. Sehän tässä niin merkittävää onkin , että Hän on puhunut monille. Hän on yrittänyt puhua kaikille, emme vain ole halunneet aina kuulla, emme halunneet pysähtyä.
Vaikka Jumala on monin tavoin valmistellut ja sanassaankin sanonut synnytyskipujen tulevan ,niin silti se tuli yllätyksenä. En minä tälläistä ravistelua odottanut!
En väitä, että tämä epidemia on tullut Jumalalta , mistä Jumala sellaista antaisi, eihän Hänellä taivaassa ole sairauksien varastoa. Hänellä on parantumisen varastot! Isä ei säästänyt omaa Poikaansa, vaan teki Jeesuksen synniksi ja laittoi kaikki sairaudet Jeesuksen kannettavaksi meidän puolestamme.Isän  tahto on, että jokainen saa Jeesuksessa elämän, yltäkylläisyyden ja ikuisen yhteyden täydelliseen rakkauteen, Jumalaan. Maailmassa oleva luste, pahuus, ei ole Jumalan kylvämää, vaan sen on kylvänyt vihamies,sielun vihollinen. Nyt on tullut aikakausi, jolloin luste ravistellaan meistä pois. Jeesus puhdisttaa puimatantereensa, kun myrsky nousee. Meidän elämämme voi olla  "painava" sovitustyön ja uskon kuuliaisuuden kautta ja silloin se putoaa Isän käsiin. Jeesus kertoi tämän ajan tulevan. Jeesus ei jättänyt meitä orvoiksi tässäkään ajassa,vaan on antanut meille Pyhän Hengen asumaan meissä.Uskon suurimman sadonkorjuun Jumalan valtakuntaan nyt alkaneen ja se tulee tapahtumaan nopeasti.Uskovat jättävät kaiken ja seuraavat Jeesusta. Lopunajan morsiusseurakunta tulee esiin piiloistaan julistaen pelastuksen sanomaa, jonka Jumlala vahvistaa ihmeillä,merkeillä ja voimateoilla. Jumalan suunnitelma on pelastaa ihmiset, ei tuhota heitä. Isän sydän ikävöi jokaista ihmistä kiihkeällä rakkaudella.Sydämeni rukous on, että Isän sydämen ikävä saa lohdutuksensa monien kääntyessä nyt Hänen puoleensa, Jeesuksen rakkaus syttyköön meissä niin, että olemme Hänen kanavansa pelastukseksi monille!

päiväkirjasta: 4.3.20 heräsin yöllä klo 02.22 . Ihmettelin kellon aikaa, olin nukkunut vasta hetken.Ajattelin numeroiden tarkoittavan ns. Davidin avainta, (Jesaja 22.22 ) Olin nähnyt sisäisessä näyssä seurakunnan tilaisuudessa 02.02.20 käsiini laskettavan suuren kultaisen avaimen. Nyt on aika nostaa ylistys, on seurakunnan aika sitoa ja päästää!
Sain myöhemmin  lisää ymmärrystä erään toisen profeetalisen ystävän kautta. Daniel 2.22 sanoo:
Hän paljastaa syvät ja salatut asiat. Hän tietää mitä on pimeydessä, ja valkeus asuu Häenen luonaan .
Olin herännyt uneen, joka oli, niin luulin, seurakuntamme kokoontumisesta.Taisi kuitenkin olla kyseessä Kristuksen seurakunta laajemmassa merkityksessä. Omat lapsemme, jotka asuvat toisella paikkakunnalla satojen kilometrien päässä, olivat myös mukana tuossa kokoontumisessa.Paikkana oli vanhanaikainen kartano, sellainen isöäidin aikaisesti kalustettu.Seurakunnassa ei ollut hyvä järjestys. Aistin monia ristiriitoja, omaneduntavoittelua, kilpailua ja halveksuntaa toisia kohtaan. Tilaisuutta ei saatu aloitettua, kun oli niin sekava ja levoton ilmapiiri. Nuoret yrittivät järjestäytyä aloittaakseen ylistyksen. Silloin vain tiesin, että ongelma oli jokin suuri ja häpeällinen salattu asia, joka esti Pyhän Hengen virtaamisen. Etsin rukouskumppania. Näin vanhenman naisen, joka oli mun mielestä viimeinen henkilö, jonka kanssa haluaisin keskustella. Mutta tiesin, tässä kamalassa tilanteessa, tässä kriisissä, hän ymmärtäisi, kuinka rukoilla. Jopa tuo  vanha katkera ihminen osaisi rukoilla oikein. Menin hänen luokseen nieltyäni oman ylpeyteni ja aloimme rukoilla voimallisesti kielillä,koska  sanat loppuivat kesken. Kuulin naisen rukoilevan vain :armahda Herra ,armahda.
Juuri ennen heräämistäni kuulin Jumalan voimallisen äänen tuossa kartanossa. Hän huusi sen henkeeni  yli kaiken ihmisten touhuamisen ja metelöinnin.
NYT ON AIKA ANTAA SOS MERKKI! Minun kansani !Nyt on aika antaa hätäkutsu SOS.
Herättyäni kuulin tuon SOS huudon uudelleen ja uudelleen.
Tiesin sen olevan kansainvälinen  hätäkutsu,"pelastakaa meidän sielumme" joka voidaan morsettaa tarvittaessa , jotta kaikki sen ymmärtäisivät. 3 lyhyttä,3pitkää ja 3lyhyttä. 333.
Mitä ihmettä pitäisi tehdä , ajattelin,. Ketä varottaa , ketä hälyyttää.Ei mulla ole mitään hälyytysjärjestelmää, en ole tunnettu, että mua kuunneltaisiin, en voi soittaa eduskuntaan, en tunne ketään niin hyvin...Isä mitä pitäisi tehdä?!
Mikä asia olisi niin merkittävä, että kokisin tarvetta rukoilla kenen tahansa kanssa, joka osaa?
Tuossa hetkessä minun henkeeni laskettiin hätähuuto kansani ja koko maailman puolesta.

En ole ennen kokenut näin voimallista "järkytystä" hengessäni.Ymmärrykseni oli täysin pimennossa.
Tämä uni siis näytettiin minulle 12 päivää ennen , kuin Suomeen julistettiin poikkesutila virusepidemian vuoksi. Mitä olisin voinut tehdä? En muuta,kuin rukoilla ystävieni kanssa.
Tutkin numeroita 333. Löysin  Jeremian 33 luvun, ja jae 3 sanoo taas saman asian, kuin Dan. 2.22.
"Huuda minua avuksesi, niin minä vastaan sinulle ja ilmoitan sinulle suuria ja salattuja asioita, joita sinä et tiedä."
Koko luku sopii tilanteesemme nyt .Olemme kaikki, kuin piiritetyssä kaupungissa, eristyksissä toisistamme. Profeetta oli suljettu päävartion pihaan...(asuntomme sijaitsee aivan varuskunnan vieressä.) Kuningas ei halunnut kuunnella profeettaa, mutta profeetta profetoi silti ollen uskollinen Jumalalle. Kaiken kaaoksen ja epätoivon keskellä Jeremia julisti uudistumisen ja ennalleenasettamisen aikaa. 
Seuraavana iltana meillä oli kodissamme muutama ihminen rukoilemassa.
Sisäisten silmieni eteen tuotiin iso kello. Sen halkaisia oli noin 2 metriä ja siinä oli selkeät numerot 1-12 sekä kullan väriset kehykset. Sitten tuli iso käsi oikealta puoleltani .Koin sen olevan Jumalan käsi, tai Herran enkelin käsi ja Hän alkoin etusormellaan pyörittämään kellon minuutti viisaria taaksepäin. Vastapäivään.
Tuo näky, tuo edessäni oleva kello ei häipynyt kolmeen päivään. En ole ennen sellaistakaan kokenut. Aina kun laitoin silmat kiinni ylistyksessä , tai keskittymiseni herpaantui jostakin arjen askareesta, heti näin sieluni silmin tuon kellon. Sain sen pois silmistäni vasta, kun suostuin jakamaan näyn seurakuntani yhteyspäivässä.
Luin silloin Jer 33 lupauksia Jumalan  ennalleenasettavasta hyvyydestä johtajistollemme.  En ymmärtänyt varoitusta "piiritetystä kaupungista" , joka on nyt todellisuutta.
Jumalalla on aika kädessään ja aikakin joutuu taipumaan Hänen tahtoonsa, Hänen suunnitelmansa ja päättämänsä mukaan. Ja se , minkä vihollinen sanoo olevan myöhäistä, tuleekin uudelleen esiin, uudelleen Jumala ottaa hyljätyt astiat käyttöönsä ja korjaa rikotut temppelit! Ei ole siis aika luovuttaa, vaan antautua täysillä Jumalan käsiin.
Kellon taaksepäin siirtyminen  voi tarkoittaa , että tulee myös voimakas taantuma. Elämä tulee olemaan kuin isoäidin aikaan. Mutta Herraan turvaaville se merkitsee, että nuoruutemme uudistuu kuin kotkan ja seurakunta ennallistetaan ensirakkauteen.
 Temppelin viimeinen kunnia on oleva suurempi , kuin ensinmäisen! Alkuseurakunnan seurakunta malli ja sydänten yhteys tulee takaisin. Jeesus rakentaa seurakuntansa,eikä tuonelan portit sitä voita. Morsian tulee olemaan ilman tahraa ja ryppyä, täynnä Herran kirkkautta. Morsian on täysin antautunut sulhaselleen enennen kuin sulhanen noutaa omansa kotiin.

Hiskian elämässäkin aika siirtyi taaksepäin . Hän parantui kuolemantaudista ja sai 15 vuotta elinaikaa lisää.

Rukouskokouksessa 18.2 .20 , siis 3 viikkoa ennen poikkeustilaa,  sain profeetalisen  sanoman:

Se myrsky , se vastustus,jonka vihollinen tarkoitti lopulliseksi pysähdykseksi, Jumalan työn ylipääsemättömäksi esteeksi, se tulee olemaankin potku läpimurroksi ja saa Jumalan työn nousemaan ihmisten hämmästykseksi siihen voimaan ja voiteluun , johon Herra on omiaan valmistanut. Herra on aseensa ja astiansa salassa  valmistanut
monille, niin kansakunnille, pelastukseksi. Tulee olmaan niinkuin oli Esterin kirjassa ja niinkuin oli Joosefin elämässä.Kun ollaan vaiheessa juuri ennen läpimurtoa , silloin on yön synkin hetki, on masentavin aika.
Silloin tulee esiin, mitä ihmisessä on.Silloin tulee ilmi, kuka seisoo rinnalla, kuka rukoilee puolesta, kuka kannattelee käsiä,kuka auttaa ja kuka taas etsii omaansa, on itsekäs, tuomitseva ja välinpitämätön.
Kun ollaan esirukouksen yössä kansakunnan tai yksilön puolesta, ei silloin ole aika analysoida,ei neuvoa ylhäältä päin  eikä arvostella toisia. EI! On aika antautua rukoukseen Pyhän Hengen johtamalla tavalla ja pysyä siinä kuin Daniel , kunnes läpimurto tulee.Tehdä sopimus rukouksesta ja paastosta , kuin Esterin aikaan ja sitten toimia rohkeasti Pyhän Hengen ohjeiden mukaisesti.Jumala nostaa oman myrskynsä vihollisen myrskyä vastaan,sen yläpuolelle. Kun tulee Herran  myrsky, kaikki mikä on irti maasta, lähtee. Morsiamen sydän ei voi olla kinni tässä maailmassa. Hän varjelee omansa nimensä kunnian tähden. (psa 91)

Jesaja  33:6 Ja hän on sinun aikojesi vakuus, avun runsaus, viisaus ja ymmärrys; Herran pelko on oleva Siionin aarre.(Raamattu 33-38)
 Raamattu kansalle : Hän on sinun aikojesi vahva turva,runsas apu,viisaus ja ymmärrys.Herran pelko on oleva Siionin aarre.
Siion on Herran asumuksen paikka, temppelin paikka , uudessa liitossa Jeesukseen uskova on Pyhän Hengen temppeli.
(Jesaja  33 on hyvä myös kokonaan luettavaksi,tutkittvaksi,rukoiltavaksi.)

Pidä se , mikä hyvää on , tutki sitä,  ja rukoile lisää ymmärrystä ja laita hyllylle, mitä et ymmärrä ja heitä pois , mikä on pelkkää astian makua.
Rukouspunkkerista halauksia hengessä lähettää 
Anne.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polviltasi minä sinut nostin, Suomi.

Valmistaudu Jeesukselle.

Kuiva maa paranee